Nieuwe website online!

3 januari 2015 is tot mijn vreugde mijn nieuwe website online gegaan. Ik ben heel blij met het resultaat van deze noeste arbeid. Simone Bleumink en Pepijn van der Meer van PSdesign ontwierpen met enthousiasme de site en gaven er de warmte en helderheid aan die hun ontwerpen eigen zijn. Wanne Roetemeijer dacht mee over het ontwerp, structureerde mijn teksten en was een zeer goede en geduldige stok achter de deur.

Volg mijn blogcolumn
Jarenlang heb ik met veel plezier voor het tijdschrift Jonas een column geschreven. Daarin schreef ik over zaken die mij bezighielden. Jonas bestaat niet meer, maar de moderne media geven een niet te missen kans, het métier van columns schrijven weer op te pakken. Ik hoop dat u er plezier aan beleeft!
Wilt u mijn blog-columns vaker lezen? Ik probeer er elke maand één te schrijven. Als u zich inschrijft op mijn blogpagina (bij ‘actueel’), krijgt u vanzelf een signaaltje in uw mailbox als ik een nieuwe colomn geschreven heb.