INDIVIDUEEL-banner-NEDERLANDS

Als je het gevoel hebt vastgelopen te zijn in je biografie door scheiding, burn-out, ziekte of anderszins, is het de kunst om in dialoog en onderzoek belangrijke individuele kenmerken op het spoor te komen. Het kan zinnig zijn om ons te richten op de levensfasen die je hebt doorlopen. Wat is er gebeurd?  Waar was je goed in? Wat deed je graag? Door middel van gerichte vragen begeven we ons in het proces. Vaak blijken eigen verlangens en mogelijkheden in het verleden te zijn ondergesneeuwd. Door ze zichtbaar te maken krijgt je ook langzaam aan weer zicht op je toekomst. Loslaten, afscheid nemen, teleurstellingen aanvaarden, jezelf accepteren horen daar misschien bij. Evenals het gevoel ruimte in te mogen nemen, jezelf te worden en er zin in hebben om nieuwe, concrete stappen te doen.

Werkwijze en mogelijkheden
In het eerste gesprek kijken we vooral naar de vraagstelling of het probleem. Waarnaar ben je op zoek? Is er sprake van een crisis of gaat het om reflectie? Welk traject zou hierbij passen? In de praktijk wordt het altijd `maatwerk`, aangepast aan de behoeftes en mogelijkheden.

Trajectvoorbeelden

Help, ik zit in de knoop! In de knoop`gesprekken, te beginnen bij de actuele situatie. Aantal gesprekken: minimaal drie van anderhalf uur. Een dergelijk traject is mogelijk bij specifieke vragen die in kort bestek bewerkt kunnen worden.

Wie ben ik? De rode draad in je biografie zoeken en vinden. Doel: inzicht krijgen in jezelf en daardoor tot rust en actie komen. In zo`n traject onderzoeken we de hele levensloop met je levensthema`s per levensfase. Het aantal sessies is afhankelijk van je leeftijd.

Wat wil ik nu eigenlijk worden? Je persoonlijke missie vinden in je studie of beroep. Door een methodische zoektocht naar je eigen drijfveren krijg je helder waar je voor wilt staan in je studie of beroep. Duur: anderhalve dag of circa zes sessies van anderhalf uur.

Kosten
Kosten voor particulieren: richtbedrag 60 euro per uur; 80 euro per anderhalf uur. Geen vergoeding via zorgverzekering. Mijn motto is : je verdiepen in je biografie is investeren in jezelf.

This post is also available in: Duits

© inekevanderduyn.nl 2015 | webdesign studioPSdesign.nl